WORKSHOPS JUWELEN MAKEN

  • Grey Facebook Icon

Creativity is a ready tool to cope with daily stress. Even to find inner peace and balance in meditation, we first need to have concentration. The good news is that concentration is something we can learn!

Through the art of creating jewelry, SUNDALINI enhances our focus and inner strength.

(The workshops are given in Dutch so these are  not translated on the website)

Privacy verklaring

 

Practische informatie

ALGEMEEN

De workshops gaan door in kleine groepjes van 4 à 5 personen. Zo kunnen we rustig werken en is er genoeg begeleiding voor iedereen. Kleine groepjes betekenen ook dat de plaatsen snel ingenomen kunnen worden. Wacht dus best niet te lang om te reserveren.

Tof als je als groepje kan inschrijven maar je kan gerust ook apart inschrijven! De workshops gaan door vanaf 4 personen. 
De reservering van je plaatsje is pas compleet na ontvangst van de betaling. 

 


RESERVERING EN BETALING
 

  • Heb je een paypal account of creditcard?

         Dan is het gemakkelijk en kan je rechtstreeks via deze  site op een veilige manier onmiddellijk betalen. 
         Zo ben je  zeker van je plaats!

  • Heb je geen creditcard of paypal account:
    Geen probleem.

Stuur dan een mailtje naar info@sundalini.com om je in te schrijven  met vermelding van de juiste  workshop,                 datum van de workshop en je telefoonnummer (dit zal enkel gebruikt worden om je te kunnen contacteren in                     geval van annulering.
Je kan het bedrag storten op naam van Sundalini op onderstaande rekening:

          BE92 9733 4986 8223

          BIC: ARSPBE22
           Je reservering is compleet wanneer de betaling ontvangen is en wanneer jij een bevestiging van inschrijving hebt                       ontvangen.

 

 

ANNULERINGEN
          
Annuleer je de inschrijving tot 7 dagen voor de start van de workshop dan wordt je volledige inschrijvingsgeld teruggestort verminderd met 5 euro administratiekosten en transactiekosten Paypal/creditcards. Vanaf de 8ste dag betaal je zelf het volledige bedrag. 

Heb je omwille van ziekte, werk, sterfte een geldige reden? Dan krijg je het volledige bedrag min 5 euro administratiekosten en transactiekosten Paypal/creditcards terugbetaald, dit na het ontvangen van een schriftelijk bewijs (attest van arbeidsongeschiktheid, overlijdensbericht, brief werkgever) via mail. 

Alle annuleringen moeten schriftelijk via mail gebeuren naar info@sundalini.com.
Je krijgt daar een bevestigingsmail van.